Publikuar: Korr 01 2019 11:08

DiabeHerb-Gorka Dinja

EUR

Publikuar: Korr 01 11:08
Shikime: 1
Gorka dinja,na latinskom Momordica Charantia,jedna je od mnogih lekovitih plodova ciju blagotvornost za ljudski organizam potvrdjuju i brojna naucna istrazivanja. Ona potice iz Indije,u Kinu je prenesena u 14.veku,odakle se pocela siriti i na druge strane sveta. Pripada porodici tropskih i suptropskih loza,a danas najvise raste na podrucju Azije,Afrike i Kariba.

Karela je poznata po svom zanimljivom egzoticnom plodu,koji se smatra jednim od najgorcih na citavom svetu. Vekovima unazad se koristi u azijskoj i africkoj medicini,zbog niza dobrobiti za ljudsko zdravlje. U zapadnjackoj medicini je tek od skoro prisutna. Veoma brzo je privukla paznju naucnika zbog jako dobrog efekta na nas organizam,sa naglaskom na maligne promene. Za sta je sve dobra ova cudnovata biljka?
SNIZAVA NIVO SECERA U KRVI-Gorka dinja sadrzi glikoprotein koji je po svojoj aktivnosti slican insulinu i tako snizava nivo glukoze u krvi. Deluje kao prirodni insulin i preporucuje se osobama koje boluju od dijabetesa.
POMAZE U UNISTAVANJU CELIJA RAKA-Vise naucnih studija je otkrilo pozitivan ucinak mesa gorke dinje na suzbijanje celija raka i sprecavanje njihovog daljeg razvijanja i mnozenja. Takodje se pokazalo i da sok karele uspesno utice na smanjenje rasta tumora pankreasa.
JACA IMUNI SISTEM-Karela utice na sveukupan imunoloski sistem i jaca otpornost organizma na potpuno prirodan nacin. Podize ukupni nivo energije,a neke studije su pokazale da pojacava imunoloske funkcije celija kod osoba koje boluju od karcinoma i HIV infekcije,odnosno deluje kao imunomodulator.
OSTALA LEKOVITA SVOJSTVA-Osim pomenutih izuzetno korisnih efekata gorke dinje,ova biljka je odlicna za prociscavanje organizma jer podstice uklanjanje toksina iz tela. Takodje je dobra i u tretmanu psorijaze,a pomaze i kod tegoba vezanih za organe za disanje.
Proizvod sadrzi 60 kapsula.
Proizvod mozete poruciti putem telefona +38349258368
nëse kjo shpallje prish Rregullat e Publikimit ose Tregti e sigurtë
1

Adresa:

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione